EXTRA KORTING BIJ EIGENHUISSCHILDERPLAN.NL

img

Uw woning laten schilderen in 2023? Voorkom teleurstelling en regel het deze nazomer dagen, nu is er nog ruimte in de agenda. Kiest u tijdens de “Nazomer dagen” voor het Eigenhuis Schilderplan? Deze zijn verlengd tot en met 30 september. Dan krijgt u een winterschilder-voucher t.w.v. € 175,- kado! Geen zoektocht, schilderwerk gewoon geregeld Het blijft vervelend, steeds weer die zoektocht naar een goede schilder. Helemaal nu de agenda’s van de schilders vol zitten. Waar vindt u die nou? Onze vereniging van vak schilders heeft de oplossing. Door onze jarenlange samenwerkingen sinds 1999, hebben wij een vak schilders groep kunnen samenstellen die al jaren vele abonnees van Eigenhuis Schilderplan blij maken. Wilt u ook uw woning volgend jaar laten schilderen? Wees er dan op tijd bij en regel uw schilderwerk dan deze nazomer dagen, inclusief onderhoudsabonnement. Met het schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan is het schilderwerk in de toekomst volgens een vast schema gewoon geregeld. Geen gedoe meer. De nazomer dagen bij Eigenhuis Schilderplan zijn dus het perfecte moment om uw schilderwerk voor jaren te regelen. En snelle beslissers krijgen een extraatje! Verlengd: tot en met 30 september krijgt u bij uw Eigenhuis Schilderplan een winterschilder voucher t.w.v. € 175,- kado! Waarom een schilderabonnement? U heeft de komende 10 jaar geen schilderzorgen meer Na de nulbeurt geen onverwachte grote uitgaven meer door een vast maandbedrag Uw geld staat veilig op Stichting Beheer Derdengelden U kunt iedere maand opzeggen, met retour van gelden Zekerheid van uitvoer schilderwerk, ook de komende jaren 100% garantie op het schilderwerk

loopt t/m 09 Dec 2022
Naar de actie
img

Burenkorting - korting tot wel 15% op uw schilderwerk

loopt t/m 31 Dec 2022
Naar de actie
Scrol naar beneden voor nog 2 actieve KortingsCodes voor Eigenhuisschilderplan.nl die handig kunnen zijn voor je!
Eigenhuisschilderplan.nl is een platform waar Eigenhuisschilderplan.nl bezitters en vakbekwame schilders elkaar vinden voor structureel onderhoud van schilderwerk. Naar de site

Welke vergoedingen kun je verwachten

€ 1,75Cashback op je aankoop bij Eigenhuisschilderplan.nl

KortingsCodes

Burenkorting
rom niet samen met uw buren schilderen? Dit is gewoon slim! Vanaf 2 woningen levert dat al 5% burenkorting op! Hoe meer buren zich aansluiten, hoe hoger de korting wordt. Hoeveel burenkorting krijg ik? Het komt steeds vaker voor, samen met de buren het huis laten schilderen. Ieder jaar weer zijn er meer Eigenhuis eigenaren die de handen in een slaan. Vanaf 2, 4 of 8 woningen profiteert u al van flinke burenkorting! Hoe groter het collectief hoe hoger de burenkorting! En dan nog een voordeel: Als het collectief gevormd is maakt u kans op een barbecuecheque t.w.v. € 250,- voor de buurtbarbecue. Meer informatie? Bel 0342-444 110.
Voer samen met uw buren uw schilderwerk uit!
Naar de actie
geldig t/m 04 Jan 2023
winterschilder
Het Nederlands elftal gaat dit WK hopelijk veel scoren. Dan scoort u toch met ze mee? Bij uitvoering van schilderwerk tussen 1 december en 1 maart scoort u 10% winterschilder korting! En een extraatje: Geeft u opdracht vóór 1 december? Dan maakt u kans op 2 kaarten voor de EK kwalificatie wedstrijd Nederland – Gibraltar op 27 maart 2023. Nu is er nog ruimte voor uitvoering van binnenwerk. De agenda’s van de schilders lopen al vol, dus wacht niet te lang en wees er snel bij. Binnen- of buitenschilderwerk, het kan allebei in de winterperiode. De situatie en het weer is hierbij wel een belangrijke factor. Het moet technisch verantwoord zijn om buitenschilderwerk uit te kunnen voeren. Gelukkig zijn door de huidige seizoenproducten de mogelijkheden groter dan in het verleden. De winterschilder korting is van toepassing bij; klussen vanaf 3 mandagen of meer Uitvoer tussen 1 december 2022 en 1 maart 2023 Wilt u kans maken op de 2 kaarten voor Oranje? Geef dan opdracht voor 1 december as. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
akkoord geven op uw offerte voor 01-03-2023
Naar de actie
geldig t/m 04 Jan 2023
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Eigenhuisschilderplan.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Eigenhuisschilderplan.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site