DISCLAIMER

Spaarcentje.nl probeert om zo zorgvuldig en volledig mogelijk de informatie weer te geven op onze website, maar het kan zijn dat bepaalde informatie niet correct is. Spaarcentje.nl neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele incorrecte informatie op deze website. Staat er incorrecte informatie op de website laat het ons dan weten via een e-mail. SpaarCentje.nl of links naar andere websites bezoek je op eigen risico. De schade in welke vorm dan ook die wordt opgelopen kan niet worden verhaald bij SpaarCentje.nl. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker te bepalen of het bezoeken van een website schadelijk is. SpaarCentje.nl is niet verantwoordelijk voor de schade die wordt opgelopen wanneer SpaarCentje.nl tijdelijk offline is geweest. De diensten van SpaarCentje.nl kunnen op elk moment zonder aankondiging hiervan tijdelijk of definitief worden stopgezet, de kosten die hierdoor worden opgelopen zijn voor de gebruiker zelf. SpaarCentje.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van haar eigen website en de gelinkte sites.

Afbeeldingen: Voor zover ons bekend is berust er geen copyright op de plaatjes en afbeeldingen die op spaarcentje.nl te vinden zijn. Van de afbeeldingen waarbij dit wel bekend is. zijn dit plaatjes die gebruikt worden om dat merk te promoten. Mocht u toch een afbeelding tegenkomen waar uw copyright op zit, dan kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens zullen we de betreffende afbeelding binnen 14 dagen van de website verwijderen.

Privacy

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. We doen er dan ook alles in ons kunnen aan om uw privacy te waarborgen.
Indien u uw gegevens die bij ons bekend zijn wilt opvragen of verwijderen stuur ons dan een e-mail of vul het contact formulier in. Wij zullen uw gegevens binnen 7 dagen anonimiseren.
SpaarCentje.nl zal uw persoonsgegeven nooit weggeven of doorverkopen aan derden.
SpaarCentje.nl kan een cookie plaatsen om zo uw saldo toe te kunnen wijzen.

Welke gegevens verwerken wij

Kom je alleen even langs als bezoeker dan verzamelen geen gegevens van je.
Van onze leden verzamelen we enkel gegevens die nodig zijn om de website juist te laten functioneren.
De volgende gegevens gebruiken we.

  • Je naam zodat we je aan kunnen spreken
  • Je e-mail voor inloggen en voor het sturen van status updates (daarnaast kan je kiezen om de nieuwsbrief te ontvangen)
  • cookies voor inloggen, koopgedrag, uitgaande klikjes te meten. zodat we weten wie wat verdiend heeft via ons.
  • bankgegevens alleen om je uit te betalen.