EXTRA KORTING BIJ WASCHBAER.NL

img

Artikeleigenschappen, kwaliteit, duurzaamheid, pasvorm – dat alles zijn criteria, die voor een Waschbär-klant belangrijk zijn! Jouw beoordeling is voor ons een stimulans, ons steeds te verbeteren. Schrijf daarom een beoordeling over een door jouw gekocht artikel met je eerlijke mening en laat zo andere klanten van jouw ervaring profiteren. Een beoordeling schrijven kan iedereen, die een klantenaccount heeft in de Waschbär-Shop en in het bezit is van een van onze producten. Wij vinden het fijn dat je met jouw ervaring andere klanten bij de aankoopbeslissing wilt helpen. Om een beoordeling af te kunnen geven, dien je in de Waschbär-shop aangemeld zijn. Zoek het door jou bestelde artikel in de shop en klik naast de sterren op de productpagina op de link Dit artikel beoordelen. Meld je vervolgens aan. Zodra je je hebt aangemeld, kun je je beoordeling afgeven.

loopt t/m 31 Dec 2019
Naar de actie
img

When signing up for the waschbär newsletter you automatically participate in the monthly raffle of 3x1 shopping voucher worth 50, - EUR.

loopt t/m 04 Mrt 2020
Naar de actie
De Waschbär Umweltversand is één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten in Nederland ,Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland! De producten zijn van superieure kwaliteit en zijn onderworpen aan de strengste milieunormen en controles, die de hoogste maat van kwaliteit garanderen. Naar de site

Welke vergoedingen kun je verwachten

3.00%Extra korting bij Waschbaer.nl

KortingsCodes

op dit moment zijn er geen kortingscodes voor Waschbaer.nl
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Waschbaer.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Waschbaer.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site