EXTRA KORTING BIJ O2HEALTH.NL

img

Atmotube PRO detecteert PM1 , PM2.5 en PM10 verontreinigingen, zoals stof, pollen, roet en schimmels, en een breed scala aan vluchtige organische stoffen (VOS) . Alles in realtime! Atmotube PRO meet ook de luchtdruk, temperatuur en vochtigheid en helpt u om in de meest comfortabele en veilige omgeving te blijven. PM 1 / 2.5 / 10 en VOC-sensoren Een verscheidenheid aan geavanceerde sensoren voor onmiddellijke detectie van schadelijke gassen en deeltjes. Geen kalibratie vereist - het werkt gewoon! Ingebouwd weerstation Atmotube PRO is voorzien van een barometrische druksensor die nuttige informatie en realtime waarschuwingen biedt voor mensen die gevoelig zijn voor weersveranderingen. Temperatuur en luchtvochtigheid Bewaak luchttemperatuur en vochtigheid om in uw comfortzone te blijven en u beter te voelen. Batterij gaat lang mee Atmotube PRO werkt tot 1 week op een enkele lading. Een USB Type-C-kabel is inbegrepen. Functioneel ontwerp en uitstekende draagbaarheid Het is echt mobiel, je kunt je Atmotube veilig aan je tas of riem hangen en overal mee naartoe nemen. H: 86 mm (3,4 inch) - B: 50 mm (2 inch) - D: 22 mm (0,9 inch). Gewicht: 105 g (3,7 oz) Altijd verbonden Alle verzamelde gegevens worden getoond in onze mobiele app en anoniem gedeeld met de wereldwijde luchtkwaliteitskaart. Bluetooth 5.0 biedt hoge verbindingsprestaties.
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 30 Sep 2020
Naar de actie
img

Soehnle Airfresch Clean Connect 500 met Bluetooth® - 55M2 De Effectieve luchtreiniger van Soehnle voor schone en gezonde lucht. Met de krachtige luchtverfrisser Airfresh Clean Connect 500 met app-verbinding kunt u de luchtkwaliteit efficiënt en gemakkelijk regelen. Wanneer de luchtreiniger is verbonden met de Soehnle Connect-app, krijgt u niet alleen informatie over uw luchtkwaliteit, maar kunt u het apparaat ook rechtstreeks vanuit de app bedienen. Trouw aan het motto Eén voor allen, allen voor één, kunnen verschillende apparaten worden bediend door verschillende gebruikers via de app.
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 30 Sep 2020
Naar de actie
img

SOEHNLE LUCHTREINIGER AIRFRESH CLEAN 300 - 30M2 Stof, pollen, bacteriën, gassen – we kunnen niet zien en vaak ook niet ruiken wat we inademen. Schone lucht is echter heel belangrijk voor onze gezondheid – zeker voor iedereen die last heeft van allergie. Soehnle heeft de oplossing: de Soehnle Airfresh Clean 300 verwijdert effectief 99,2% van alle allergenen en schadelijke stoffen tot 3,0 µm uit de lucht. Luchtreiniger Airfresh Clean 300 is ECARF-gecertificeerd (Stichting Europees Centrum voor allergieonderzoek) met certificaat nummer 5643. Het drievoudige filtersysteem met voorfilter, EPA-filter en actievekoolfilter verwijdert effectief vele deeltjes zoals huisstof, pollen, bacteriën, huisstofmijten, fijnstof, virussen en zelfs onaangename geurtjes en gassen. Het extra inschakelbare uv-licht vernietigt bovendien bacteriën in de gefilterde lucht. Zo ontstaat lucht waarin je vrij kunt doorademen – zonder tranende ogen, zonder hoesten, zonder ademhalingsproblemen.
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 30 Sep 2020
Naar de actie
img

Combideal van de Teqoya + de Atmotube voor het reinigen en meten van de luchtkwaliteit
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
img

Oplaadbare draagbare draadloze ventilator. Klein, licht en stevig. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een aluminium standaard. Deze ventilator is een kwalitatief een echte topper.
Deze aanbieding is geldig tot 31 Oktober 2020

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
img

Foobot is een monitor voor luchtkwaliteit binnenshuis. Het kan de onzichtbare, geurloze vervuilers in uw omgeving ruiken en maakt ze zichtbaar via het LED-display. In één oogopslag laat de kleur en de breedte van de gloed u weten of uw lucht meer aanvoelt als een bos in de Alpen of de snelweg.
Deze actie loopt tot 31 December 2020

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
img

Dit is geen specifiek product maar een hele categorie op de webshop van O2Health. In deze categorie vind je ventilators en airco's met kortingen tot wel 35%
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
img

Medische mondkapjes type FFP2 door TNO goedgekeurd nu voor maar 1 Euro per stuk.
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
img

Meten is weten, en met 10 jaar garantie op de Teqoya 450 is dit een mooie invedsering in een schonere toekomst.
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
img

De mondkapjes voldoen aan de GB/T 32610-2016 richtlijnen en hebben de benodigde keurmerken. Deze mondkapjes onderscheiden zich door middel van een goede doorademing wat ze zeer comfortabel om te dragen maken. Ze zijn gefabriceerd “non-Woven” en bevatten dus geen gaatjes veroorzaakt door een naald bij het in elkaar zetten waardoor ze een betere bescherming geven dan de standaard 3 laags mondkapjes.
Weggooien na eenmalig gebruik

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
img

Bladloze ventilator met afstandsbediening. De ventilator is modern, stil en elegant. De twee kleuren waarin hij verkrijgbaar is, rood en zwart, beide ultramat, geven hem een vleugje stijl voor je huis.

loopt t/m 29 Okt 2020
Naar de actie
O2Health is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het monitoren en zuiveren van de lucht in zowel woon als werkomgevingen. Naar de site

Welke vergoedingen kun je verwachten

2.75%Cashback op je aankoop bij O2health.nl

KortingsCodes

op dit moment zijn er geen kortingscodes voor O2health.nl
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.
montana soehnle
De volgende merken zijn nog niet gekoppeld aan andere webshops
agro air and me argo atmotube cado daitsu daylead foobot huma i hv n kn95 leifheif moodo nuwave o2 health bv o2health olimpia splendid respircare teqoya uhoo

Reacties en ervaringen O2health.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor O2health.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site