EXTRA KORTING BIJ LAMPDIRECT.NL

Scrol naar beneden voor nog 3 actieve KortingsCodes voor Lampdirect.nl die handig kunnen zijn voor je!
img

Lampdirect.nl is Nederland's grootste online verkoper van (Philips) lampen/lichtbronnen. Het ruime assortiment, focus op energiebesparing (LED) en laagste prijsgarantie zijn de belangrijkste voordelen om bij Lampdirect.nl te kopen.

Welke vergoedingen kun je verwachten

2.00%Extra korting bij Lampdirect.nl

KortingsCodes

E27E14Noxion
Ontvang 5% korting op de veelgebruikte E14 en E27 LED lampen van topmerk Noxion! Deze LED lampen met de bekende dikke en dunne fitting zijn berust met LED technologie wat een lange levensduur en een laag energieverbruik realiseert. Met Noxion LED lampen ervaar je dus efficiƫntie verpakt in een stijlvol design!
Naar de actie
geldig t/m 31 Aug 2019
downlight-noxion
De maand augustus is kortingsmaand bij Lampdirect! Zo kun je Noxion downlights bestellen met 5% korting! Deze downlights zijn verkrijgbaar met gestandaardiseerde zaagmaten en smalle inbouwhoogtes waardoor ze makkelijk installeerbaar zijn. Daarnaast genieten ze van alle voordelen die LED technologie kan bieden zoals een laag energieverbruik en een lange levensduur!
Naar de actie
geldig t/m 31 Aug 2019
Wall5LED
In de maand augustus kun je bij Lampdirect terecht voor wand- en plafondlampen van topmerk Noxion voor verlaagde prijzen! De wandlampen in ons assortiment zijn zeer geschikt als algemene verlichting, kunnen zowel aan de wand als tegen het plafond gemonteerd worden en zijn zelfs verkrijgbaar met een noodverlichtingsunit! Sla dus vandaag nog je slag en start met besparen!
Naar de actie
geldig t/m 31 Aug 2019
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Lampdirect.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Lampdirect.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site