EXTRA KORTING BIJ CONRAD.NL

img

Professioneel gereedschap tegen gereduceerde prijzen Betrouwbare technologie voor speciale eisen. Hoogwaardige hulpmiddelen zorgen voor een vlotte workflow, verhogen uw productiviteit en verlagen de kosten. Wij ondersteunen u bij nieuwe aankopen en de doelgerichte uitbreiding van uw werkplaatsuitrusting met elektrisch gereedschap, handgereedschap en oplossingen voor arbeidsveiligheid.

loopt t/m 31 Mei 2021
Naar de actie
Scrol naar beneden voor nog 1 actieve KortingsCode voor Conrad.nl die handig kan zijn voor je!
Conrad Electronic Benelux, europees grootste webshop voor elektronica en technologie. Met meer dan 100.000 producten bieden ze een oplossing voor iedereen. Naar de site

Welke vergoedingen kun je verwachten

2.50%Extra korting bij Conrad.nl

KortingsCodes

BRAND10
Tijdelijke korting op onze 3 sterke eigen merken Behalve de bekende merken, voeren wij ook honderden producten onder onze eigen merken Voltcraft, Toolcraft en Renkforce. De kwaliteit doet niet onder voor de A-merken, de prijs echter wel. Ook ontvangt u standaard 2 jaar garantie op onze eigen merken. Van 12 april t/m 18 april ontvangt u maar liefst 10% korting op de volledige assortimenten van deze merken met actiecode BRAND10. U kunt de actiecode zo vaak gebruiken als u wilt en er geldt géén minimale bestelwaarde.

Naar de actie
geldig t/m 04 Jun 2021
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Conrad.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Conrad.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site