EXTRA KORTING BIJ BUDGETLIGHT.NL

Scrol naar beneden voor nog 3 actieve KortingsCodes voor Budgetlight.nl die handig kunnen zijn voor je!
img

Budgetlight.nl is dé specialist in verlichting van uitsluitend A-merken van Philips, Osram en Sylvania. 

Welke vergoedingen kun je verwachten

3.50%Cashback op je aankoop bij Budgetlight.nl

KortingsCodes

noxspot5
Van kleine spots, geschikt als accentverlichting, tot grote spots met een wijde spreiding van licht, bij Budgetlight vind je efficiënte Noxion Lucent spots voor budgetprijzen. Van 20/5/2019 tot en met 9/06/2019 wordt het echter nóg goedkoper door onze 5% kortingsactie! Pak daarom vandaag nog je voordeel, verlicht je ruimte met LED spots en ervaar alle voordelen van LED verlichting!
Naar de actie
geldig t/m 09 Jun 2019
noxionfloodlight5
Profiteer van 5% korting en verlicht voordelig binnen én buiten met de efficiënte Noxion Plafonniëres. Bekijk ons uitgebreide en gevarieerde assortiment en kies uit Noxion armaturen in verschillende lichtkleuren, met zelfs de opties voor plafonniëres met noodverlichting en slimme sensoren die beweging of schemer kunnen detecteren! Bezoek dus nu Budgetlight en bespaar 5% op je Noxion plafonniëres!
Naar de actie
geldig t/m 24 Mei 2019
INSECT10
Budgetlight biedt deze week maar liefst 10% korting op alle insectenlampen. Van ophangbare insectenlampen tot lampen die zelfs geschikt zijn voor gebruik in de buurt van voedsel (HACCP), Budgetlight heeft het allemaal. Profiteer daarom deze week nog van 10% korting en ga insectenvrij de zomer in!
Naar de actie
geldig t/m 26 Mei 2019
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Budgetlight.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Budgetlight.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site