EXTRA KORTING BIJ BUDGETLIGHT.NL

Scrol naar beneden voor nog 3 actieve KortingsCodes voor Budgetlight.nl die handig kunnen zijn voor je!
img

Budgetlight.nl is dé specialist in verlichting van uitsluitend A-merken van Philips, Osram en Sylvania. 

Welke vergoedingen kun je verwachten

3.50%Cashback op je aankoop bij Budgetlight.nl

KortingsCodes

NoxPan5
In de maand augustus bieden we 5% korting op LED panelen van topmerk Noxion! Noxion panelen zijn van hoogstaande kwaliteit en up-to-date met alle Europese wetgeving omtrent kantoorverlichting. Daarnaast bieden ze een uniform licht, gebruiken ze weinig energie en gaan ze lang mee!
Naar de actie
geldig t/m 31 Aug 2019
NoxFlood5
Verlicht je bedrijfspanden, parkeerplaatsen en zelfs sportvelden met de Noxion breedstralers! Deze lichtbronnen staan bekend om hun hoge lichtopbrengst en kunnen zowel op de grond als tegen de wand geplaatst worden. Doordat ze gebruik maken van LED technologie genieten ze daarnaast van een relatief laag energieverbruik en lange levensduur. Sla dus vandaag nog je slag met 5% korting!
Naar de actie
geldig t/m 31 Aug 2019
5Railspot
Noxion Railspots zijn nu verkrijgbaar bij Budgetlight met 5% korting! Deze railspots zijn eenvoudig installeerbaar, universeel toepasbaar en kunnen zodanig gedraaid en gekanteld worden waardoor je zelf kunt bepalen wat je wilt accentueren in je ruimte. Daarnaast ben je met Noxion verlichting altijd verzekerd van een lange levensduur en een laag energieverbruik!
Naar de actie
geldig t/m 31 Aug 2019
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Budgetlight.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Budgetlight.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site