EXTRA KORTING BIJ BABYVEILIG.NL

img

De spinny kinderstoelen zijn in de super uitverkoop.
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 19 Okt 2020
Naar de actie
img

TickLess is de ideale oplossing om teken weg te houden tijdens outdoor sportactiviteiten, wandelingen, picknicks of tijdens het kamperen. De TickLess is een klein en geheel geur- en gifloos apparaatje, dat werkt door het afgeven van ultrageluid. Deze zeer hoge geluidsgolven zijn niet waarneembaar en onschadelijk voor twee- en viervoeters, maar verjagen wel de teken en vlooien.
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 19 Okt 2020
Naar de actie
img

De Kiddy Guardianfix 3: Perfecte veiligheid voor klein en groot. Groep 1/2/3 , te gebruiken vanaf ca 9 maanden- 12 jaar, of 9- 36 kg Het 3e model van Kiddy's Guardianfix-serie kreeg het predikaat testwinnaar in de groep 1/2/3 (samen met een ander merk) tijdens de test van mei 2017 door Stiftung Warentest en ADAC met het resultaat goed (1,9). De Guardianfix 3 voldoet ook aan de nieuwe ECE R44 / 04-norm en overtreft zelfs de meest recente veiligheidsvereisten. De stoel kan direct na een babyautostoel groep 0 worden gebruikt. Het nieuwe valschermsysteem van Kiddy biedt perfecte bescherming, vooral voor kleine kinderen (9- 18 kg). Extra functies zoals de diepere zitpositie en de verstelbare beensteun in vijf standen bieden niet alleen meer comfort, maar ook verbeterde veiligheid door de optimale aanpassing aan de ergonomie van het kind. De Guardianfix 3 groeit mee met het kind en past zich qua breedte en hoogte perfect aan hun lengte aan. Het kan worden gebruikt vanaf ong. 9 maanden (9 kg) tot de leeftijd van 12 jaar (36 kg).
Aktie is geldig zolang de voorraad strekt

loopt t/m 19 Okt 2020
Naar de actie
img

Babyzen regenhoes voor YOYO+ 6+ en ook voor de nieuwe YOYO² 6+ Koopt u de Yoyo+? Dan is de regenhoes al inbegrepen. Koopt u de nieuwe YOYO²? Dan is de regenhoes NIET inbegrepen, maar een nuttig accessoire!
Zolang de voorraad strekt

loopt t/m 19 Okt 2020
Naar de actie
Babyveilig.nl is een jong bedrijf dat zich richt op de moderne ouders die hun kinderen op een veilige manier willen opvoeden. Babyveilig staat voor een bedrijf waar de veiligheid van uw kind de hoogste prioriteit heeft. Dit uit zich in kind-veilige producten en accessoires die de veiligheid van uw kleine vergroten. Babyveilig.nl kijkt echter niet alleen naar de veiligheid van nu, maar ook de veiligheid in de toekomst. Babyveilig.nl koestert dan ook het milieu en wil graag een leefbare wereld achterlaten voor de volgende generaties. Naar de site

Welke vergoedingen kun je verwachten

2.75%over je aankopen

KortingsCodes

op dit moment zijn er geen kortingscodes voor Babyveilig.nl
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Babyveilig.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Babyveilig.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site