EXTRA KORTING BIJ SANIDIRECT.NL

img

Vraagt je bezoeker voor 23 juli hét Sanidirect magazine aan, dan ontvang je per aanvraag €2,50 als vergoeding! Let wel dat er een check wordt gedaan op de geldigheid van het e-mailadres en dat de vergoeding daarom max 30 dagen na aanvragen wordt uitgekeerd. Er zijn materialen ter ondersteuning van de actie beschikbaar. E-mail uitgesloten.

loopt t/m 23 Jul 2020
Naar de actie
img

Vraagt je bezoeker voor 31 juli hét Sanidirect magazine aan, dan ontvang je per aanvraag €5,00 als vergoeding! Let wel dat er een check wordt gedaan op de geldigheid van het e-mailadres en dat de vergoeding daarom max 30 dagen na aanvragen wordt uitgekeerd. Er zijn materialen ter ondersteuning van de actie beschikbaar. E-mail uitgesloten.

loopt t/m 31 Jul 2020
Naar de actie
img

Staat een nieuwe badkamer op de wensenlijst van jouw bezoeker? Sla dan nu je slag en profiteer van een Duravit Me By Starck toilet.

loopt t/m 02 Aug 2020
Naar de actie
Bij Sanidirect vinden ze het belangrijk dat bezoekers direct het sanitair vinden waarnaar zij op zoek zijn, en dat voor direct de laagste prijs.  Naar de site

Welke vergoedingen kun je verwachten

2.95%Cashback op je aankoop bij Sanidirect.nl

KortingsCodes

op dit moment zijn er geen kortingscodes voor Sanidirect.nl
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen Sanidirect.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor Sanidirect.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site