EXTRA KORTING BIJ 50FIVE.NL

Geen cashback 50five.nl Heeft helaas besloten om geen cashback meer te geven.
img

De slimme Honeywell Lyric T6R-thermostaat bepaalt de temperatuur van jouw huis op basis van je actuele locatie. Ben je op vakantie of van huis? Dan wordt de temperatuur aangepast. Ben je onderweg naar huis? Dan is je huis op temperatuur als je binnenkomt.

loopt t/m 19 Okt 2917
Naar de actie
Wij zijn 50five, specialisten in home automation. 50five gelooft in inspiratie. Wij willen mensen inspireren hoe zij hun huis comfortabeler kunnen maken. Een belangrijk aspect hierbij is home automation. Dankzij home automation kun je op een eenvoudige manier je huis comfortabeler maken en besparen op je energierekening. We hebben een breed assortiment aan producten en diensten en blijven continu op zoek om dit te blijven verbeteren. Voorbeelden zijn de slimme thermostaat en slimme lampen. Met behulp van de slimme thermostaat kun je de temperatuur nu in elke ruimte afzonderlijk regelen. Maar je kunt nu ook de temperatuur in huis op afstand bedienen via je smartphone, tablet of laptop. Naar de site

Welke vergoedingen kun je verwachten

0.00Omdat 50five.nl gestopt is kunnen we geen cashback meer geven.

KortingsCodes

op dit moment zijn er geen kortingscodes voor 50five.nl
de verzendkosten zijn nog niet bekend

Merken

Hier zie je alle merken die deze website aanbied. Klik op een merk om te zien welke andere webshops ook dit merk verkoopt.

Reacties en ervaringen 50five.nl

Er zijn nog geen ervaringen voor 50five.nl. Schrijf als eerste een ervaring.
Naar de site