Door de perforatie in de spatel heeft de pizza een kleiner contactoppervlak en glijdt dankzij de afgeschuinde rand super soepel op de schep. Overtollig bloem of griesmeel kan door de gaten vallen, waardoor verbrande plekken op de pizzabodem worden voorkomen. Bij het uitnemen van de pizza ontsnapt hete stoom dankzij de perforatie. Er vormt zich geen condensatie en de bodem wordt niet zachter.
Pizzaschep
Overzicht
- Prijs
-
€44,90
Pizzaschep
- Prijs
-
€44,90
Deze pizzaschep is een must-have bij het bakken van pizza's.
Pizzaiolo functies voor de beste pizza's
Dankzij perforatie een afgeschuinde rand en randen aan de zijkant
De beste bediening dankzij professioneel materiaal
Lichtgewicht aluminium met flexibel en sterk materiaal, dus glijdt gemakkelijk onder de pizza
Slim insteekmechanisme
Insteekbaar acaciahouten handvat voor gemakkelijke opberging
Populaire functies voor je pizzaproductie
Van modern materiaal en voor eenvoudig verplaatsen van pizza's
Veelgestelde vragen